Hogyan kell kezelni a magas vérnyomás természetesen?

0
2003
Hogyan kell kezelni a magas vérnyomás természetesen

Artériás hipertónia (AH) az a kifejezés, ismétlődő vagy tartós növekedés, a magas vérnyomás jelentése szerint az érték 140/90 pedig nagyobb ez egy jelentős betegség a magas előfordulása, valamint a kockázata a szív-érrendszeri, illetve elemzési nehézségek pontosan hogyan AH közös A CSEH köztársaság egy közelíteni előfordulása Á a felnőttek között 25-64 éves korosztály 35% – kal, míg a gyakorisága a kor előrehaladtával növekszik. A CSEH köztársaság lakossága mintegy 2,5 millió hipertóniás költségtérítést. Ez egy becslés, szűrés vérnyomás dimenzió a minta, a népesség mi az oka, MI Az emberek többsége foglalkozik az úgynevezett kulcs a magas vérnyomás, akiknek a pontos oka nem ismert.

Csak 10 % – a költségtérítést a feltételezett második AH, amelyet egy eltávolítható okozhat. Ebből a ragaszkodik, hogy mindig, miután az orvosi diagnózis AH szükség értékelést azonosítani bármilyen eltávolítható okoz melyek az okai van egy pár. Lehet, hogy a krónikus vese betegsége van, ami miatt egy lökést a magas vérnyomás. Más alkalommal, ez a szűkület a artéria, amely ellátja a vesét vérrel.

Más esetekben előfordulhat hogy a betegség a mellékvese,

Más esetekben előfordulhat hogy a betegség a mellékvese,Amikor kiválaszt túlzott mennyiségben hormonok, hogy emelje fel a magas vérnyomás ez hasonlóképpen lehet veleszületett szorít az aorta, az úgynevezett coarctatio az aorta, ami miatt fokozza a vérnyomást, a felső fele, a test. Egy csomó ezeket a problémákat lehet kezelni, valamint AH annyira kell eltávolítani, anélkül, hogy a követelmény, hogy a hosszú távú gyógyszerek beadása pontosan hogyan kell szedni a vérnyomás helyesen méri fel vérnyomás mérést el kell végezni az orvosi irodában ülő beteg 10 perc után, a nyugalmat, a karjával hing a padlóburkolatok, a szinten, a szív.

Megfelelően kell végeznie a méretek 3 alkalommal, akkor is, ha észre először a megemelkedett nyomás, meg kell mérni mind a két karját. Az egyik pontos a vérnyomásmérő higanyos vérnyomásmérő megfelelően nagy mandzsetta (12 cm vagy 15 cm a kerülete a karod 33-41 cm, valamint 18 cm a terület nagyobb). Számos más tonometers például egy aneroid kellene gyakran igazítani. Az a legkevesebb, pontos a szokásos elektronikus magas vérnyomás tartja szemmel a bilincset az ujját vagy a csukló. A mérési összehasonlítjuk a stressz a szisztolés (ie, a felső határ a stressz hullámok), valamint a stressz diasztolés.

Mindkét nyomás vannak kifejezve egy olyan frakció, például 120/80, valamint egység mm a higany. A tipikus stressz, azt hiszem, a worths a 120-129 szisztolés, valamint 80-84. Magas a rendszeres vérnyomás között 130-139, valamint 85-89.

A fény magas vérnyomás, azt hiszem, a worths a 140-159/90 -99. Szerény magas vérnyomás meghatározott értékű a nyomás 160-179/100 -109 sok esetben használjuk az ún. ambuláns vérnyomás monitorozás segítségével a modul, amely lehetővé teszi, hogy a műveletek, a magas vérnyomás során a rendszeres, az emberek életét.

Ezt a formát használják amikor egy jelentős vérnyomás-ingadozás,

Ezt a formát használják amikor egy jelentős vérnyomás-ingadozás,Vagy ha a különbséget a között, hogy a stressz mérni, amelyet az egyén a haza is, az irodában vagy a sokkal több extrém magas vérnyomás, hogy nem válaszol teljesen terápia. Néha hasznosítású, a szülési, illetve más különleges helyzetekben miért Á döntő együtt a dohányzás, diabetikus problémák, fokozott mértékben a koleszterinszint a vérben, valamint az elhízás az egyik fő kockázati szempontok megjelenése a szélütés, szívroham szív-érrendszeri betegségek, valamint az érelmeszesedés a verőerek, az alsó végtagok.

A diagnózis a betegek Á eltérő mértéke szerint, a vérnyomás, a jelenléte számos más veszély szerint a értékvesztése szervek, például a szív, az agy vagy a vese. Következésképpen, amikor a searchings a a Á ajánlott, jelenleg megállapítani, hogy a diploma a teljes kockázatot a beteg számára pontosan hogyan történik ez vannak nomograms alapján epidemiológiai kutatások, amelyek lehetővé teszik egy árajánlatot a mennyiség, a fenyegetés, a halálos cardio események a következő 10 évben.

Egy nagy veszély gondoltam, hogy mennyit ér a ≥ 5 % (azaz 5% a vagy még több az egyének elmúlik a következő 10 évben a szívbetegség. Az igazán nagy veszélyt tekinthető érdemes ≥ 10% – át. Személyek már meglévő szív-érrendszeri betegségek vagy a vese betegsége van egy nagy, vagy nagyon nagy a veszély, a halál, a következő évtizedben.

Azok számára akik még nem rendelkeznek bármilyen észrevehető feltétel,

Azok számára akik még nem rendelkeznek bármilyen észrevehető feltétel,Felismeri a veszélyt idézet életkor, nem, dohányzás, vérnyomás worths, valamint koleszterin fok, vagy arányát a teljes koleszterin, valamint a HDL. Hasonlóképpen, cukorbetegek azonnal sorakoznak fel, hogy egy csoport magas veszély. Gyakorlatilag, a kategória a mindenkori veszély csapat lefut, hogy győződjön meg arról, hogy a nomogram felfedezni a megfelelő színezett doboz szerint a látótávolság a fent említett kockázati tényezők hogyan kell elvégezni értékelése emberek AH amellett, hogy egy átfogó elemzése az esetben, történelem, valamint a fizikai vizsga végzett meghatározni, BP mindkét végtagok.

Továbbá megnézni a pisi a jelenléte a fehérje, műszaki vese funkció, vércukorszint, valamint a vérzsírszint koleszterin, trigliceridek. A választott csoportok nagyobb veszély végzik tovább a választott vizsga, mint a járóbeteg-nyomon TK, a vizsga, a szív echokardiográfia, vizsga a nyaki artériák, ultrahang, valamint fundus vizsgálata a biztosított ügyfél aztán által végzett, a szakmai értékelő 3 havonta egyszer, sokkal ritkábban.

Másrészt, az emberek nehezebb Á a kereslet az ellenőrzések gyakrabban a hitték, előfordulhat, hogy a magas vérnyomás szükséges, hogy más extra vizsgálatok, mint pl az ultrahang a vese vagy a vese erek, CT vagy MRI értékelése a vesék, mellékvesék, stb.