A játékról - Thyalie

A játékról - Karakter építés

A játékról - Foglalkozások

A játékról - Szerepjáték (In Character)

A játékról - JÁTSZ INGYEN!Évezredes legendák szólnak egy helyről, melyet misztikus légkör övez. Egy sziget, mely a legenda szerint az Istenek szenthelye és egyben játszótere volt. Soha senki nem látta ezt a helyet...ez idáig.

"...Vakító hálót szőttek az égre a cikázó villámok. Az apró hajóval egérként játszottak a tenger vízkarmai. Nem tartott sokáig küzdelme, hamar összeroppant, s három vihar-fogja egy parton ébredve jött rá: még élnek! Nem kellett sok idő mire rájöttek, a szerencse vagy talán az Istenek vezették őket a mesebeli szigetre. A part hófehér, a tenger szelíd mint egy szellő, s a levegőt furcsa élénkítő gáz járja át. De vajon tényleg ez az? Ennek kell lennie... semminek nincs ilyen jó illata... misztikus gyöngypor... Thyalie"
Tovább >


Thyalie szigetén számtalan karakter él. Mindegyikük egyedi képességekkel bír, van aki úszásban jó, van aki a harcot kedveli.

Egy biztos, a te karaktered is megtalálja a saját maga útját. Gyúrhatsz erőre, vagy akár spiritiszta képességeid is lehetnek, csak tőlled függ hogy kedvenced mivé válik az út végén.

A karakterépítés szerelmeseinek izgalmas feladatokkal és többféle karakterépítési stratégiával is szolgál a játék. S mi több, nem csak a megszokott négy tulajdonságaidat növelheted. Foglalkozásokat is kipróbálhatsz, számtalan tárgyat használhatsz, melyek mind segítenek karaktered fejlesztésében. Hogy melyik a hozzádillő, tökéletes stratégia, ezt csakis te döntöd el!
Tovább >


Szerepjátékunk nagy vívmánya a Foglalkozások redszernek a bevezetése. Lehetsz Halász, Kertész, Énekes, de még Masszőr is. Kitanulhatod bármelyik mesterséget, vagy elmélyülhetsz egy bizonyosban, rajtad áll.

A foglalkozások elsajátításával kedvenced egyre több bónuszt fog bezsebelni és portékáid is egyre népszerűbbek lesznek Thyalie apraja-nagyja közt.

Ki nem szeretne egy hős Kalandor vagy egy bátor Fűrdős ismerőse lenni? Melyik az a lány, aki nem szeretne egy kigyúrt Masszőr karjaiban elaludni? Foglalkozásod nem csak bónuszokat ad, de bátran kijátszhatod a Szerepjáték szobákban is (In Character). Itt az ideje, hogy játszva tanulj!
Tovább >


Thyalie szigete a szöveges szerepjátékok kedvelőinek is kitűnő játékteret biztosít. Karaktered bőrébe bújva (In Character) bárhol szóba elegyedhetsz más játékosokkal a szigeten. Ez a szerepjáték lényege.

Ha kezdő vagy, vagy tapasztalt öreg róka, vagy csak egyerűen szeretsz írni, fogalmazni, olvasni és szereted szabadjára engedni a fantáziádat, akkor ez a te helyed!

Többet szeretnél tudni a Szerepjátékokról és az In Character játékról? Ezeket az oldalon mind megtalálod.
Tovább >


A játék TELJESEN INGYENES és igyekszünk, hogy az is maradjon

A játékba való regisztrálást és az utánna követő játékot semmilyen díjjal nem terheljük. Itt a Ti szórakozásotok van az első helyen és csak ezután az anyagiak.

Terveinkben szerepelnek bizonyos pénzszerzési lehetőségek a játék fenntartására, de a Thyalie szigete mindenki számára elérhető lesz, ingyen!

Tehát ha ma elkezdessz játszani, akkor nem kell attól tartanod, hogy egy év múlva szeretett karakteredért pénzt kell fizetned.

Kezd el hát most a játékot, nem maradt más hátra, csak a Regisztráció...
Regisztrálok